vrijdag 17 september 2010

Laatste dag kostuums

Vandaag was de laatste dag voor onze kostuums. De afgelopen week zijn we nog druk doende geweest met het in elkaar zetten van de kostuums. Op dit moment zijn ze voor het grootste gedeelte af en om 4 uur vanmiddag gaan we ze presenteren voor Fer, onze workshopbegeleider. De officiële presentaties voor docenten, familie, vrienden en andere geïnteresseerden volgen op 13 en 14 december, want dan hebben we de hele Theaterzaal voor onszelf (een echte uitnodiging daarvoor volgt t.z.t.).
Foto's van de uiteindelijke kostuums volgen zo snel mogelijk!

In 1.04 ligt nu in een deel van het lokaal een houten vloer, namelijk in dat deel waar de docenten lesgeven. Verder is er nog niet zo heel veel veranderd, maar we blijven nadenken (en horen ook graag feedback) over hoe we het zo goed mogelijk kunnen inrichten.

Daarnaast hebben we van Gwenoële Trapman, onze artistiek leider, meer informatie gekregen over de lezingen die we gaan krijgen in het thema 'Platteland als Podium'. Hiermee zullen we beginnen op 11 oktober als onze Artist in Residence, Paul Koek, de lezingen zal starten.

Ook hebben we natuurlijk deze week 's ochtends onze reguliere lessen gevolgd, en we hebben bijvoorbeeld bij Dramaturgie na lang zoeken het stuk uitgekozen dat we tot en met mei gaan gebruiken voor ons dramaturgisch concept en regieconcept.

Maandag gaan we beginnen met onze workshop video en projectie. We laten volgende week jullie weten hoe dat is!


Niels D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten